X reageert alsof Noni Madueke Wolverhampton bezit als een stad en een voetbalclub.

26 Augustus 2024 2333

Het leven van een Premier League voetballer kan complex zijn. Voor Noni Madueke was het een spectaculaire 24 uur.

Nadat hij in Wolverhampton aankwam voor de uitwedstrijd van Chelsea op zondag, plaatste de winger op Instagram zijn ongenoegen over simpelweg in de stad zijn.

Het probleem was dat hij dat bericht eigenlijk op een ander, vermoedelijk privé, account wilde plaatsen.

🚨😭 Noni Madueke op Instagram. #CFC

Dus alle ogen waren gericht op Madueke toen de wedstrijd om 14.00 uur begon. Vanaf zijn eerste balcontact werd Madueke uitgefloten door ontevreden plaatselijke bevolking.

Madueke wordt zwaar uitgejoeld door Wolves-fans.

Madueke heeft het vandaag moeilijk. De hele dag uitgejouwd, wordt een lange dag voor hem

Ik wist dat de Wolves Madueke flink zouden uitjouwen 😂

Maar, om de grote Michael Jordan te parafraseren, Madueke nam dat persoonlijk op.

Chelsea opende de score binnen twee minuten door Nicolas Jackson, voordat ze snel werden teruggepakt door Matheus Cunha. Opeenvolgende doelpunten in de eerste helft van Cole Palmer en daarna Jorgen Strand Larsen zorgden ervoor dat de teams met gelijke stand de pauze ingingen.

En toen nam Madueke het over.

Madueke zodra hij die boe's hoorde

LOOOOOOOL Madueke had die IG-story moeten laten staan en zijn mannetje moeten staan!

Niet een, niet twee, maar drie doelpunten. Madueke's eerste hattrick uit zijn carrière kwam toen Chelsea met 6-2 won.

Noni Madueke scoorde echt een hattrick tegen Wolves nadat hij de stad Wolverhampton had bekritiseerd. Zucht. 🥶😅

Ja, Madueke heeft echt een hekel aan Wolverhampton 😂😂

Madueke heeft echt gezegd wat hij gezegd heeft en daarna een hattrick gescoord. Echt fantastisch. 😂😂

Madueke creëerde een rivaliteit uit het niets ik huil shshdhshd

Hij begint deze plek echt leuk te vinden. #CFC | #WOLCHE

Opmerkelijk genoeg werden alle drie de doelpunten van Madueke geassisteerd door dezelfde speler. En natuurlijk was die speler Palmer.

Cole Palmer en Noni Madueke, jullie hebben letterlijk mijn leven veranderd

Palmer en Madueke tegen Wolves

🏆 PFA Young Player of the Year.🅰️ Een hattrick aan assists. ⚽️ Het tweede doelpunt voor Chelsea. Wat een week heeft Cole Palmer.

Joao Felix maakte het doelpunt op zijn tweede debuut voor Chelsea om de Blues een oppepper te geven na een vermoeiende week waarin ze kritiek op hun transferplannen afwezen.

Joao Felix toevoegen aan deze aanval.

JOAO FELIX TERUG MET EEN KNAL

Dus, loop ik het risico om te overdrijven... is Chelsea terug?

JOAOO FELIXXXXX WOOOAAHHH ER LOPEN TRANEN OVER MIJN GEZICHT CHELSEA FC IS ECHT EN WAARACHTIG TERUG

Cole Palmer centraal en Noni Madueke in het team. Chelsea scoort doelpunt na doelpunt. We zijn terug 😍💙

de sfeer is terug bij Chelsea Football Club

Het Enzo Maresca-tijdperk is echt begonnen, tenminste.

Enzo Maresca-bal... 😮‍💨

Zeer sportief van Maresca en het personeel bij rust. Wat er ook gezegd is, heeft gewerkt - en hoe! Echt verwoestende 20 minuten van Chelsea in de tweede helft